Way Nor

Waynor AS fikk montert en stor LED-lysramme fra LEDframe i sine lokaler.

LED-lysramme gir god effekt hos Waynor
Waynor AS har sin Flagship Store midt i Oslo sentrum, og ønsket en løsning på veggen som de kunne bruke til branding og formidling av ulike budskap. Valget falt på en stor LED-lysramme fra LEDframe, der de viser stemningsbilder fra ulike deler av landet. Stian Petterson i Waynor forteller at lysrammen lyser flott opp i butikken.

– Lysrammen fra LEDframe er et roligere og bedre blikkfang enn en digital løsning ville vært. Den er vesentlig rimeligere og gir mer fleksibilitet, samtidig som effekten forblir den samme, sier han.

Smidig og effektiv prosess
Petterson beskriver LEDframe som praktiske og løsningsorienterte. De var raskt på plass og viste frem ulike løsninger. Denne typen LED-lysramme var spesielt godt egnet, da det er enkelt og rimelig å bytte budskap på rammen etter hvert som det blir aktuelt. Petterson opplevde prosessen med å få satt opp rammen som rask og smidig.

– Det var en veldig effektiv prosess. De kom når de sa de skulle, og det er positivt.

Hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert produkt, tok mindre enn to uker. I etterkant har LEDframe vært innom for etterkontroll, og umiddelbart utbedret slitasje som har forekommet etter normal kontakt med kunder i butikken.

Et blikkfang i rommet
Ifølge Petterson har rammen fått mye oppmerksomhet etter at den kom opp, og den blir stadig vekk fotografert av deres kunder. Rammen lar dem skape ønsket stemning i butikken, gjennom bildene de velger å vise. Den er dessuten svært synlig.

– Den er stor og den vises godt på veggen. Når du kommer inn i butikken, er rammen noe av det første du ser.

Har allerede gått til anskaffelse av flere lysrammer
Petterson er strålende fornøyd med effekten de har fått fra den store lysrammen, og Waynor har allerede gått til anskaffelse av LED-lysrammer til flere av de andre butikkene sine.

– Vi har det nå i et par butikker, og vurderer enda flere. Vi må bare komme frem til de riktige løsningene først, forteller han.

Han har selv anbefalt LEDframe videre til egne kontakter, og mener slike løsninger passer utmerket for aktører innen varehandel.

– For de som lurer på å sette opp noe lignende, er det bare å hive seg rundt. Du får vanvittig god effekt, og det er et rimelig alternativ, sier han.

Bla opp