Møller Bil Asker og Bærum

Møller Bil Asker og Bærum er strålende fornøyd med LED-lysrammen som nå lyser opp i deres lokaler. 

LED-lysramme lyser flott opp hos Møller Bil Asker og Bærum
Møller Bil Asker og Bærum hadde lenge fremmet ulike budskap på tradisjonelle plakater festet på en stor, grå vegg i sine lokaler. De hadde vært inne på tanken om å erstatte plakatene med en løsning på skjerm, men etter å ha kommet i dialog med LEDframe fant de ut at reklame på LED-lysramme var noe de ønsket å teste. Nå lyser en lysramme på 5 x 2,8 meter flott opp i deres lokaler.

Rask og smidig prosess
Christian Holter i Møller Bil Asker og Bærum beskriver prosessen og samarbeidet med LEDframe som raskt og smidig. De visste selv hva de var på jakt etter, og LEDframe kom og målte opp veggen og ga anbefalinger med tanke på størrelse. Da rammen var klar, stod LEDframe for monteringen.

– Jeg synes LEDframe var positive og enkle å forholde seg til, og at kommunikasjonen gikk knirkefritt. Hele prosessen tok kun et par uker, så det gikk veldig fint, sier Holter.

Han trekker frem det gode lyset i LEDframes lysrammer, som det som virkelig får motivet til å stå frem. Rammen vekker umiddelbart oppmerksomheten idet man kommer inn i butikken.

Anbefaler LEDframe på det sterkeste
Holter forteller videre at han både vil anbefale LEDframe og produktet de leverer på det sterkeste.

– Jeg vil absolutt anbefale LEDframe videre, både basert på at de har kompetente mennesker og en serviceminded holdning, men også fordi produktet de leverer er fantastisk bra.

Han mener produktet dekker deres behov på en utmerket måte, og sier at LED-lysrammen gir lokalene et mer profesjonelt uttrykk enn de tradisjonelle plakatene.

– Vi var relativt fornøyd med plakatene vi hadde tidligere, men dette skiller seg ordentlig ut. Det er noe med bakgrunnsbelysningen som virkelig forsterker budskapet.

Bla opp