Om oss

LEDframe AS produserer LED-lysrammer som egner seg for bruk på en rekke områder. Du finner oss i Lommedalen.

Om oss
LEDframe AS produserer LED-lysrammer som egner seg for bruk på en rekke områder, både kommersielt og offentlig. Vi ble etablert i 2017 og eies av ​Messetjeneste AS​ er en ledende aktører i sin bransje. I dag holder vi til i moderne lokaler på Bærums Verk, der vi også har vårt produksjonsverksted. Vårt team leverer kvalitetsprodukter til meget konkurransedyktige priser.

Spesialkompetanse på LED-lysrammer
LEDframe AS ble stiftet på bakgrunn av et ønske om å etablere en lokal virksomhet som har LED-lysrammer som sitt primærprodukt. Med dette ville markedet få en aktør som jobber dedikert med LED-lysrammer, og dermed er spesialist på dette området.

Målet er å bli Norges ledende leverandør av LED-lysrammer og tilbehør, for deretter å bli markedsledende i Skandinavia.

Lokal produksjon
All vår produksjon foregår i våre egne lokaler. Dette lar oss ha kort leveringstid og full kontroll på alle prosesser. Kunden kan være trygg på at det som er bestilt vil bli levert, og at service og hjelp med montering er lett tilgjengelig. Vi er totalleverandør av vårt produkt og kan bistå med planlegging, produksjon, levering og montering. Vi har også en egen designer som kan hjelpe til med design av motiver.

Enkelt og fleksibelt
Vi leverer ferdige rammer etter ønskede mål, med og uten LED-belysning. I tillegg har vi til enhver tid en rekke standardløsninger inne på lager. Motivene på rammene kan enkelt byttes ut, slik at det er mulig å rullere mellom budskap. At vi er lokalisert i Norge, gjør at det er raskt og enkelt å gjøre tilpasninger når det er nødvendig.

Vi gir deg lysende løsninger
LEDframe gir deg lysende løsninger. I våre lokaler på Bærums Verk finner du vårt showroom, der du kan få et inntrykk av hvordan våre lysrammer oppleves. ​Rammene gir høy oppmerksomhet og meget godt lys som fremhever ethvert budskap.

Du er velkommen til våre lokaler for å finne inspirasjon og gode løsninger.

Bla opp